ALUMIINIRUNKOTUOTTEET

Seinäkkeet

Tarjoamme alumiinirunkoisia helposti siirrettäviä seinäkkeitä, joita voidaan käyttää toimistoissa, liiketiloissa, messuilla tai vaikka kotikonttorissa.

Kätevät ja liikuteltavat seinäkkeet valmistetaan tilaajaan antamien mittojen ja graafisten vaatimusten mukaan. Tarvittaessa autamme kuvapinnan graafisen ilmeen suunnittelussa.

Seinäkkeet
Seinäkkeet
Messuosastot
Messuosastot

Messuosastot

Messuseinät, mainospylonit, mainoskuutiot sekä muut messukalusteet valmistamme T-Flex-profiileista. Kuvapintana käytettäviä materiaaleja ovat pääasiassa Decotex, Decotex Blockout ja Microlux-valokaappikangas.

Valmistettavien messuosastojen lisäksi meiltä voi tilata myös kuljetuksen ja asennuksen haluttuun paikkaan. Varastossamme vaihtoehtona alumiinirunkotuotteille on saatavilla myös moduuleina koottava ja tarvittaessa helposti muunneltava kevytrakenteinen (komposiittimateriaali) trussi.

Kuvakehykset

T-FLEX-kangaspaneelit – yksi- ja kaksipuoliset kehykset vaihdettavalla SEG-kankaalla (silicon edge graphics) sopivat sekä seinille että ripustettaviksi. Tämä ratkaisu on erinomainen myös silloin, kun seinät halutaan peittää kankaalla kokonaan. Kankaalle painaminen tapahtuu vesipohjaisilla sublimaatioväreillä. Kangastaulujen hinnat.

Kuvakehykset
Kuvakehykset
Kuvakehykset