VALOMAINOS

Valotaulut

T-FLEX-valotaulut tekstiilikuvapinnalla – SEG (silicon edge graphics). Nämä valotaulut on tarkoitettu vain sisäkäyttöön. Saatavana yksi- tai kaksipuolisena, halkaisijaltaan erikokoisina. Anodisoidun viimeistelyn lisäksi tarjoamme myös profiilien jauhemaalausta (RAL). Saatavilla myös ratkaisut valotaulujen ripustamiseen tai jalustalle asettamiseen. Jalustalle asetettuna ne toimivat upeina valaistuina väliseininä. Painatus: Microlux-valotaulukankaalle vesipohjaisia sublimaatiovärejä käyttäen. Valonlähteenä laadukkaat 3000–6500 K:n LED-moduulit. Lisäksi on mahdollista tilata valovoimakkuudeltaan erilaisia säätövaihtoehtoja (himmennys).

Vakiokokoiset valokaapit vaihdettavalla julisteella sisäkäyttöön (ikkunoihin, näyteikkunoihin, seinälle, kattoon tai lattialle). Katso vakiokokoisen valokaapin hinta.

Valolaatikko akryylista: 75–170 mm:n paksuisella alumiinirungolla – valaistuksena laadukkaat LED-moduulit. Tämäntyyppisten valolaatikkojen enimmäiskokoa rajoittaa akryylilasitaulun leveys (enintään 4050 mm). Laatikoita voidaan käyttää niin sisällä kuin ulkonakin.

Valolaatikot PVC-kankaalla: käytetään enimmäkseen silloin, kun akryylilasitaulu on kooltaan liian pieni
Rakenne: tekstiili pingotetaan erityiselle alumiinirungolle
Valonlähde: LED-moduulit
Kuvapinta: painatus tai liimaus valaistavalle PVC-kankaalle

Pyydä tarjous

VALOMAINOS - Valotaulut